App_data_banner_no_tag_line
App Metrics & Research for iOS, Facebook & Google Play

AppData - iOS Details
CSR Racing
CSR Racing (View in iTunes)
Developer: NaturalMotion Games Limited
Game Center: Yes
Average Rating:
In-App Purchases
€4.00 HIGH ROLLER
€2.00 A FEW CHIPS
€8.00 EXECUTIVE CASE
€2.00 Super Nitrous
€4.00 ALLOWANCE
€2.00 POCKET MONEY
€8.00 SALARY
€17.00 VIP VAULT
€17.00 SAFE INVESTMENT
€54.00 GOLD TRUCK
Description
NIEUWE MODUS RACEN TEGEN JE VRIENDEN!
Bestuur je droomwagen in de ultieme test: een dragrace over de uitgestorven straten van de stad. CSR Racing combineert schitterende HD-graphics met een verslavende gameplay en schitterende multiplayerraces voor een compleet nieuwe racebeleving.

Upgrade je Audi R8, BMW M3 of Chevy Corvette met vette turbo’s, nitro en aerodynamische tweaks om lastige tegenstanders te verslaan. Ben je er helemaal klaar voor? Daag dan de crews uit die de straten domineren.

RACEN TEGEN JE VRIENDEN
Race met de auto's in je garage tegen je vrienden en versla hen met ongelooflijke precisiemanoeuvres. Haal elke laatste microseconde uit je bolides en stijg in het vriendenklassement om de Pagani Zonda S 7.3 te winnen!

NEEM HET OP TEGEN DE WERELD
Rang 3 bereikt? Neem het nu op tegen de hele wereld! Win unieke superewagens en beplakkingen, verdien respectpunten van je collega’s en neem het op tegen de beste van het beste op de zonovergroten dragracebaan. Je mag de stad dan verslagen hebben, nu is het tijd om de rest van de wereld te verslaan!

SCHITTERENDE GRAPHICS
CSR Racing verbreekt met een waanzinnig scala aan graphics de barrière tussen consoles en de iPhone of iPad. Een prachtig retinadisplay en next-gen verlichting maken dit tot de beste 1080p console racegame die er is.

GELICENSEERDE WAGENS
Officieel gelicenseerde wagens van Audi, BMW, Chevrolet, Ford, GM, Mini en Nissan; inclusief Audi R8, Ford GT, Chevrolet Camaro, Nissan GT-R, BMW M3 en een paar verrassingen!

--Nu inclusief de Bentley Continental Supersports, Dodge Charger, SLR McLaren en nog veel meer!

DE ULTIEME UITDAGING
R8 vs GT-R, Continental Supersports vs SLR McLaren. Jouw wagen tegen die van hen. In één rechte lijn. Het draait allemaal om kracht, kunde en tactiek. Pak de juiste versnelling en laat de turbo de rest van het werk doen. Maar als je de nitro op het verkeerde moment toepast, ben je er geweest

UPGRADE JE WAGEN
Kies uit turbo’s, motorlevels, ECU-tweaks, racebanden en nog veel meer om je wagen op strategische wijze af te stemmen op jouw rijstijl. Maar vergeet niet dat geen twee wagens hetzelfde zijn – rust een RWD niet met dunne bandjes uit en een kracht die het niet aan kan.

PAS JE WAGEN AAN
Maak een statement met je eigen aangepaste nummerborden, laklagen en beplakkingen.

DOMINEER DE STAD
Je bent niet in je eentje. De crews die over de stad heersen houden je in de gaten en je zult al snel met hun beste coureurs worden geconfronteerd. Versla hun bazen en het district is van jou. Eitje toch? Maar niet alles lijkt wat het is…

----

Zorg dat je online speelt om toegang te krijgen tot de nieuwste content en materialen en te zorgen dat je profiel een online back-up heeft.

LET OP! CSR Racing is gratis om te spelen, maar bevat onderdelen die voor echt geld kunnen worden gekocht. Je kunt deze aankopen in- en uitschakelen in het menu Beperkingen van je apparaat.

* Werkt op iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch (3e en 4e generatie), en iPad, iPad 2 en New iPad. *

Vereist iOS 4.0 of later.

CSR Racing wordt uitgegeven door NaturalMotion Games

--------------------------------------

** MIS ONZE ANDERE GAMES NIET! Clumsy Ninja, CSR Classics, Backbreaker, Backbreaker 2, Icebreaker Hockey, Jenga en My Horse bekijk ze nu in de app store!**