General info about this app.
AppData - iOS Details
Where's My Perry?
Where's My Perry? (View in iTunes)
Developer: Disney Publishing Worldwide Applications
Game Center: Yes
Average Rating:
Featured Charts
#194 Top Paid iPad Apps Games Genre
In-App Purchases
€0.00 Doofenshmirtz Duistere Planproducties
€0.00 SKZECA - Alle missies van Perry
€0.00 Oproep aan alle agenten
€0.00 Ontgrendel één hoofdstuk
€0.00 Slotenmaker - Alle agenten vergrendeld
€0.00 Slotenmaker - Alle missies van Doof
Description
Ga met Agent P op avontuur in het volgende verslavende puzzelspel rondom natuurkundige begrippen van de makers van Waar is mijn water?

Help Agent P op tijd op het hoofdkwartier te komen voor de instructies voor zijn missie. Om dat voor elkaar te krijgen, moet je water of stoom naar de geheime transportbuizen leiden. Verander water in coole vormen zoals ijs, stoom en vaste stof om allerlei hersenkrakende puzzels op te lossen. Elke druppelt telt mee als het SPIONNENTIJD is!

• 200 LEVELS BOORDEVOL ACTIE – Met zinderende graphics en originele videoclips met Perry, Monogram, Doofenshmirtz, Kees, Peter de Panda, Pinky de Chihuahua en nog veel meer!

• TOPGEHEIME ABSURD-INATORS – Ga eens heel anders om met water dankzij allerlei krachtige lasers en spionnengadgets!

• SPECIALE ITEMS, UITDAGINGEN EN BONUSLEVELS – Zoek topgeheime voorwerpen om bonuslevels te ontgrendelen met Ballonnie, het jeugdvriendje van Doofenshmirtz!

**Om de boosaardige Dr. Doof-packs en de heldhaftige Dierenagenten-levels te downloaden is een wifi-verbinding benodigd!

HET VERHAAL VAN AGENT P
Agent P zit vast in de buizen! Zet de hydrogeneratoren aan om onze spion met z'n gleufhoed weer aan het werk te zetten om de wereld te redden!

DOOFENSHMIRTZ DUISTERE PLANPRODUCTIES
Dr. Doofenshmirtz maakt met zijn nieuwe Slaaf-inator een heel leger Slechte voorwerpen. Help hem in 5 gratis levels een handje of sluit je in 60 levels aan bij Duistere Planproducties!

OPROEP AAN ALLE AGENTEN!
Het OZCA-hoofdkwartier wordt aangevallen! Vecht samen met Peter de Panda, Pinky de Chihuahua en de andere dierenagenten tegen Dr. Doof!

Ga naar www.facebook.com/WheresMyWater voor nog meer topgeheime hints, tips en ander geheime dingen. Voor sommige levels is mogelijk een kleine extra vergoeding verschuldigd.
An analysis for this app’s revenues.
Revenue estimates charts.
Download estimates charts.
Ranking charts.
Rating charts.