App_data_banner_no_tag_line
App Metrics & Research for iOS, Facebook & Google Play

AppData - iOS Details
Any.DO Task & To-do List
Any.DO Task & To-do List (View in iTunes)
Developer: Any.DO inc.
Game Center: No
Average Rating:
Featured Charts
#18 Top Free Apps Productivity Genre
In-App Purchases
Description
Miljontals människor använder Any.DO för att organisera allt de gör. Med Any.DO kan du enkelt fånga in alla saker du vill göra och se till att få dem gjorda. Det är gratis, enkelt & kul.

Under vecket Any.DO placerar makten i dina händer - Dra-och-släpp för att planera din agenda, svep en uppgift åt sidan för att markera den som slutförd och skaka din iPhone för att rensa bort dina slutförda uppgifter. Det känns helt rätt.

Alltid där när du behöver den - Any.DO synkroniserar med alla dina enheter på ett smidigt sätt, så du kan enkelt ha koll på i stort sett allt.

Bättre tillsammans - Dela att-göra-listor med din vänner, familj och kollegor för att få ännu fler saker gjorda. Här är några idéer: En delad inköpslista med din partner, planera ett evenemang med dina vänner eller se bara till att du har koll på ett arbetsprojekt.

Säg vad du tycker - Istället för att skriva, klickar du bara på mikrofonikonen och säger vad du vill. Any.DO konverterar automatiskt dina ord till text.

Skriv mindre, gör mer - Att skriva på mobilen är omständligt; Any.DO förutser vad du vill göra under tiden som du skriver.