Any.DO To-do list
Any.DO To-do list
Any.DO inc.
General info about this app.
AppData - iOS Details
Any.DO Task & To-do List
Any.DO Task & To-do List (View in iTunes)
Developer: Any.DO inc.
Game Center: No
Average Rating:
Featured Charts
In-App Purchases
Description
Miljontals människor använder Any.do för att organisera allt de gör. Med Any.do kan du enkelt fånga in alla saker du vill göra och se till att få dem gjorda. Det är gratis, enkelt & kul.

Under vecket Any.do placerar makten i dina händer - Dra-och-släpp för att planera din agenda, svep en uppgift åt sidan för att markera den som slutförd och skaka din iPhone för att rensa bort dina slutförda uppgifter. Det känns helt rätt.

Alltid där när du behöver den - Any.do synkroniserar med alla dina enheter på ett smidigt sätt, så du kan enkelt ha koll på i stort sett allt.

Bättre tillsammans - Dela att-göra-listor med din vänner, familj och kollegor för att få ännu fler saker gjorda. Här är några idéer: En delad inköpslista med din partner, planera ett evenemang med dina vänner eller se bara till att du har koll på ett arbetsprojekt.

Säg vad du tycker - Istället för att skriva, klickar du bara på mikrofonikonen och säger vad du vill. Any.do konverterar automatiskt dina ord till text.

Skriv mindre, gör mer - Att skriva på mobilen är omständligt; Any.do förutser vad du vill göra under tiden som du skriver.

Lås upp Any.do Premium för 4,99$/månad eller 49,99$/år:

* Anpassa utseendet på Any.do med ett av våra nya teman.
* Få den fulla kraften hos Any.do Moment med obegränsad användning.
* Få prioriterad support från vårt team.
* Få påminnelser när du anländer till eller lämnar en viss plats med platsbaserade påminnelser.
* Mycket mer kommer...

** UNDER EN BEGRÄNSAD TID- BARA 2,99$/ månad eller 26,99$/per år **

Any.do är gratis att ladda ner och använda. Uppgradering till Any.do Premium ger egenskaperna ovan och finns tillgängligt genom automatisk förnyelse. Prenumerationen debiteras ditt kreditkort via ett iTunes-konto. Din prenumeration förnyas automatiskt om du inte avbryter den minst 24 timmar före den aktuella periodens utgång. Du kan inte avbryta en prenumeration under en aktiv period. Hantera dina prenumerationer under Kontoinställningar efter köpet.
An analysis for this app’s revenues.
Revenue estimates charts.
Download estimates charts.
Ranking charts.
Rating charts.