Any.DO To-do list
Any.DO To-do list
Any.DO inc.
General info about this app.
AppData - iOS Details
Any.DO Task & To-do List
Any.DO Task & To-do List (View in iTunes)
Developer: Any.DO inc.
Game Center: No
Average Rating:
Featured Charts
#54 Top Free Apps Productivity Genre
In-App Purchases
€0.00 Pro subscription - limited offer
€0.00 Pro subscription - limited offer
Description
Miljoenen mensen gebruiken Any.do elke dag om alles wat ze doen te organiseren. Met Any.do kan je alle dingen die je wilt doen eenvoudig vastleggen en ervoor zorgen dat je ze gedaan krijgt. Het is gratis, eenvoudig en leuk.

Any.do zet de kracht in je handen - Slepen en neerzetten om je agenda te plannen, een taak vegen om deze te markeren als voltooid, en je iPhone schudden om je voltooide taken te wissen. Het voelt gewoon goed.

Is er altijd als je het nodig hebt - Any.do synchroniseert probleemloos samen met al je apparaten, zodat je makkelijk op de hoogte kan blijven van bijna alles.

Samen is beter - Deel to-do's met je vrienden, familie en collega's om nog meer dingen gedaan te krijgen. Hier zijn een paar ideeën: Een gedeelde boodschappenlijstje met je partner, een evenement plannen met je vrienden, of gewoon ervoor zorgen dat je een werkproject bijhoud.

Spreek je gedachten - In plaats van typen gewoon het microfoon icoontje tikken en zeggen wat je wilt doen. Any.do zet je woorden automatisch in tekst om.

Type minder, doe meer - Mobile typen is een gedoe; Any.do voorspelt wat je wilt doen terwijl je typt.

Ontgrendel Any.do Premium voor $ 4,99/maand of $ 49,99/jaar:

* Maak de look van Any.do op maat met een van onze nieuwe thema's.
* Klik hier voor de volledige kracht van Any.do Moment met onbeperkt gebruik.
* Krijg steun met voorrang van ons team.
* Geniet van herinneringen wanneer je op een bepaalde plaats met op locatie gebaseerde herinneringen aankomt of deze verlaat.
* En er is nog veel meer op komst...

** NU TIJDENS EEN BEPERKTE TIJD - SLECHTS $ 2,99/maand of $ 26,99/jaar **

Any.do is gratis te downloaden en te gebruiken. Upgraden naar Any.do Premium voegt de bovenstaande functies toe en is beschikbaar via een automatisch vernieuwbaar abonnement.

Abonnementen worden in rekening gebracht op je creditcard via je iTunes-account. Je abonnement wordt automatisch verlengd tenzij deze ten minste 24 uur voor het einde van de lopende periode wordt geannuleerd. Je kunt een ​​abonnement niet tijdens de actieve periode annuleren. Bewerk je instellingen na aankoop in de Accountinstellingen.
An analysis for this app’s revenues.
Revenue estimates charts.
Download estimates charts.
Ranking charts.
Rating charts.