App_data_banner_no_tag_line
App Metrics & Research for iOS, Facebook & Google Play

AppData - iOS Details
Any.DO Task & To-do List
Any.DO Task & To-do List (View in iTunes)
Developer: Any.DO inc.
Game Center: No
Average Rating:
Featured Charts
#48 Top Free Apps Productivity Genre
In-App Purchases
Description
Miljoenen mensen gebruiken Any.DO elke dag om alles wat ze doen te organiseren. Met Any.DO kan je alle dingen die je wilt doen eenvoudig vastleggen en ervoor zorgen dat je ze gedaan krijgt. Het is gratis, eenvoudig en leuk.

Any.DO zet de kracht in je handen - Slepen en neerzetten om je agenda te plannen, een taak vegen om deze te markeren als voltooid, en je iPhone schudden om je voltooide taken te wissen. Het voelt gewoon goed.

Is er altijd als je het nodig hebt - Any.DO synchroniseert probleemloos samen met al je apparaten, zodat je makkelijk op de hoogte kan blijven van bijna alles.

Samen is beter - Deel to-do's met je vrienden, familie en collega's om nog meer dingen gedaan te krijgen. Hier zijn een paar ideeën: Een gedeelde boodschappenlijstje met je partner, een evenement plannen met je vrienden, of gewoon ervoor zorgen dat je een werkproject bijhoud.

Spreek je gedachten - In plaats van typen gewoon het microfoon icoontje tikken en zeggen wat je wilt doen. Any.DO zet je woorden automatisch in tekst om.

Type minder, doe meer - Mobile typen is een gedoe; Any.DO voorspelt wat je wilt doen terwijl je typt.