General info about this app.
AppData - iOS Details
Summly
Summly (View in iTunes)
Developer: Summly Limited
Game Center: No
Average Rating:
Featured Charts
In-App Purchases
Description
Nyheter i fickformat för iPhone.


Summly låter dig snabbt, enkelt och elegant bläddra bland nyheter genom att visa kortfattade sammanfattningar av nätinnehåll.


Summly är dynamiskt optimerat för mobilskärmsstorlekar och använder en algoritm byggd med NLP och teknik för artificiell intelligens för att analysera text och automatiskt sammanfatta de mest relevanta delarna av nyheterna. Tekniken baseras på de ämnen, nyckelord och nyhetskällor som du föredrar. Sammanfattningarna vi skapar passar alltid skärmen och genereras från hundratals källor, allt från Wall Street Journal till ESPN Sports.


Summlys föredömliga design inkluderar en rad gester som gör att du kan hoppa in i den fullständiga artikeln, dela dina sammanfattningar, läsa en längre sammanfattning eller bara fortsätta att läsa de kortfattade nyheter som tillhandahålls.


Håll dig uppdaterad med de nyheter du vill – med Summly går det snabbare och enklare.

Funktioner:

☆ Sammanfattningar på 400 tecken genereras automatiskt för snabb surfning.
☆ Anpassa dina nyheter efter de ämnen, sökord och nyhetskällor som intresserar dig mest, du kan t.ex. lägga till ett sökord för allt som intresserar dig!
☆ Sammanfattningar från hundratals nyhetskällor från olika regioner i världen och lokaliserade i USA, Europa och andra ställen i världen!
☆ Dela sammanfattningar som summ.ly-länkar med vänner via sociala kanaler och e-post som kan ses online
☆ Innovativ design och gester gör det enkelt att navigera
☆ Bläddra igenom rubriksammanfattningar i ett ämne eller dra från vänster till höger för att visa sammanfattningar i en kategori
☆ Ange din egen sociala personlighet som stämmer överens med Summlys delningsfunktioner.
An analysis for this app’s revenues.
Revenue estimates charts.
Download estimates charts.
Ranking charts.
Rating charts.