General info about this app.
AppData - iOS Details
Summly
Summly (View in iTunes)
Developer: Summly Limited
Game Center: No
Average Rating:
Featured Charts
In-App Purchases
Description
Nieuws in zakformaat voor de iPhone.

Met Summly kunt u snel, eenvoudig en mooi door nieuws bladeren door van online inhoud beknopte samenvattingen te bekijken.

Summly is op dynamische wijze optimaal gemaakt voor het scherm van een mobiele telefoon en maakt gebruik van een met NLP en Artificial Intelligence-technologie samengesteld algoritme om tekst te analyseren en automatisch de meest relevante delen van het nieuws samen te vatten. Dit gebeurt op basis van de onderwerpen, trefwoorden en nieuwsbronnen waaraan u de voorkeur geeft. Onze samenvattingen passen altijd in het scherm en worden aangemaakt vanuit honderden bronnen, uiteenlopend van het Wall Street Journal tot ESPN Sports.

Tot het toonaangevende ontwerp van Summly behoort een aantal gebaren waarmee u in het volledige artikel kunt duiken, uw samenvattingen kunt delen, een langere samenvatting kunt lezen of gewoon verder kunt bladeren door het geleverde bondige nieuws.

Blijf sneller en gemakkelijker op de hoogte van het nieuws dat u wenst met Summly.

Eigenschappen:

☆ Samenvattingen van 400 tekens die automatisch aangemaakt worden om snel door te bladeren.
☆ Stel uw nieuws op maat af op de onderwerpen, trefwoorden en nieuwsbronnen die u het meest interesseren. Voeg bijvoorbeeld een trefwoord in over wat u ook maar interesseert!
☆ Samenvattingen van honderden nieuwsbronnen uit verschillende delen van de wereld en gelokaliseerd in de VS, Europa en verder!
☆ Samenvattingen als summ.ly-links delen met vrienden via sociale kanalen en e-mail die online te bekijken zijn
☆ Vernieuwend ontwerp en gebaren maken navigeren eenvoudig
☆ Bladeren door de koppen van samenvattingen per onderwerp of veeg gewoon van links naar rechts om samenvattingen per categorie te bekijken
☆ Maak uw eigen sociale persoonlijkheid die overeenkomt met Summly's opties om te delen. 
An analysis for this app’s revenues.
Revenue estimates charts.
Download estimates charts.
Ranking charts.
Rating charts.