Zoek mijn vrienden
Zoek mijn vrienden
iTunes S.a.r.l.
General info about this app.
AppData - iOS Details
Find My Friends
Find My Friends (View in iTunes)
Developer: iTunes S.a.r.l.
Game Center: No
Average Rating:
In-App Purchases
Description
Met 'Zoek mijn vrienden' kun je gemakkelijk je vrienden en familie lokaliseren vanaf je iPhone, iPad of iPod touch. Installeer deze gratis app en log in met de nieuwe Apple ID die je voor iCloud gebruikt. Het toevoegen van vrienden is gemakkelijk: kies gewoon uit je contacten of geef een e-mailadres op om een uitnodiging te versturen. Zodra je vriend jouw uitnodiging accepteert op zijn apparaat met de app 'Zoek mijn vrienden', kun je zijn locatie volgen. Op dezelfde manier kunnen je vrienden verzoeken om jouw locatie te mogen volgen.

Als je wilt kun je er ook voor kiezen om je locatie tijdelijk te delen met een groep vrienden gedurende een beperkte periode van bijvoorbeeld een avond of een lang weekend. In een handomdraai kun je op ieder moment je locatie verbergen om niet meer gevolgd te worden.

'Zoek mijn vrienden' kun je zo instellen dat je automatisch notificaties ontvangt op basis van locatie: om je te laten weten dat een vriend veilig is aangekomen op het vliegveld, dat een kind thuisgekomen is van school of dat een gezinslid veilig thuis is gekomen. Je kunt je vrienden op op ieder moment op de hoogte houden van je huidige locatie en wanneer je van locatie verandert.

'Zoek mijn vrienden' werkt zelfs als de app actief is op de achtergrond (een vergrendeling van de toegangscode op je apparaat is vereist) en 'Zoek mijn vrienden' is geoptimaliseerd om te voorkomen dat je batterij snel leegraakt.

Kenmerken


• Gemakkelijk vrienden en familie lokaliseren


• Optie voor tijdelijk delen

• Notificaties op basis van locatie

• Eenvoudige privacy-instellingen

• Ouderlijk toezicht/beperkingen

• Gratis voor iPhone, iPad en iPod touch

Ondersteunde talen: Engels, Arabisch, Catalaans, Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Fins, Frans, Duits, Grieks, Hebreeuws, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Maleis, Noors, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Vereenvoudigd Chinees, Slowaaks, Spaans, Zweeds, Thais, Traditioneel Chinees, Turks, Oekraïens, Vietnamees

VEREISTEN:

Voor versie 3.0 van 'Zoek mijn vrienden' is iOS 7 of nieuwer en een iCloud-account vereist. U kunt een gratis iCloud-account aanmaken op uw iPhone, iPad of iPod touch.
An analysis for this app’s revenues.
Revenue estimates charts.
Download estimates charts.
Ranking charts.
Rating charts.