Texas Poker
Texas Poker
KAMAGAMES LTD
General info about this app.
AppData - iOS Details
Texas Poker
Texas Poker (View in iTunes)
Developer: KAMAGAMES LTD
Game Center: No
Average Rating:
Featured Charts
#190 Top Grossing Apps Games Genre
In-App Purchases
kr22.00 1M chips
kr7.00 100k chips
kr149.00 15M chips
kr75.00 5M chips
kr22.00 100k chips
kr7.00 10k of Chips
kr75.00 500k chips
kr379.00 50M chips
kr749.00 150M chips
kr149.00 1.5M chips
Description
Tycker du om poker? Skulle du vilja spela med verkliga människor var som helst och när som helst? För det behöver du bara din iPhone / IPod Touch eller iPad och en internetuppkoppling! Och lite skicklighet. Och här är den, din första vinst. Det spelar ingen roll om du är en nybörjare som satte sig vid bordet för första gången eller om du har många års erfarenhet av att spela – bli medlem i en klubb där de som älskar poker samlas tillsammans.

*****

Du hade otur i den sista given. Alla motståndare förutom en har redan passat. Du kastar en blick till på dina kort. Går det att bluffa? Tiden tar slut, bluff eller pass, det är dags att bestämma sig!

Det finns gott om spända stunder, förargliga förluster och berusande seger för spelare av alla nivåer i det här spelet. Spela, bluffa, vinn, umgås med kompisar, skänk presenter! Gjorde det ett intryck på dig hur din motståndare delade ut den sista handen? Bjud honom på öl då! Eller kanske vill du skämma bort dig med en underbar kubansk cigarr? Tjäna nivåer genom att vinna givar, ha koll på andra spelare, titta igenom deras statistik för att gissa hur bra de är i spelet. Förlorade du all rikedom som du hade skaffat på en gång eftersom du hade otur? Det är inte farligt, vänta på ett dagligt lotteri eller titta in i vår affär utan att lämna spelbordet. Har du alltid velat prova dig själv i poker, men du har ingen aning om hur man spelar? Vi förstår, för nybörjare har vi en interaktiv utbildning som hjälper dig att snabbt komma in i spelet. Men om du tycker att du inte behöver den, då framåt, välj ett bord och förbered dig inför spelet!

Särskilda drag:

* Spela helt gratis!
* Spela var som helst och när som helst
* Tusen spelare online dagligen
* Ett enkelt och attraktivt gränssnitt för att höja insatser, syna eller passa med bara en klick.
* Bjud in dina kompisar i spelet genom E-mail, Twitter och Facebook
* Umgås med andra spelare, köp presenter, tjäna framsteg
* Köp till spelmarker direkt i applikationen
* Inbyggt inlärningsprogram

Om du tycker om poker ska du ansluta dig till oss. Det är bara att börja. Tryck på knappen och ladda ner applikationen gratis.

Vi ses vid borden!
An analysis for this app’s revenues.
Revenue estimates charts.
Download estimates charts.
Ranking charts.
Rating charts.